fbpx

van roekel

van roekel
In 1996 hebben wij van ons melkveebedrijf de overstap gemaakt naar een sport-, handel- & africhtingstal. Als gediplomeerde ORUN instructeur (niveau 4) was het mijn droom om van onze hobby ons beroep te maken. Sinds januari 2006 zijn wij gevestigd op onze nieuw gebouwde locatie aan de Schampsteeg in Ede.

Wij beschikken over een mooie accommodatie met een geïsoleerde binnenrijhal van 25x50 meter en een stallencomplex met ca. 30 stallen, een overdekte stapmolen en 2 poets/wasplaatsen. Daarnaast beschikken wij over een springpiste van 50x60 meter, een dressuurbaan van 20x60 meter en circa 3 hectare weiland.

Op ons bedrijf kunt u tevens terecht voor privé-lessen in de disciplines dressuur en springen. Maar ook als u interesse heeft in de eventingsport kunt u, op een andere locatie, door ons geholpen worden. Via de KNHS is er ook de mogelijkheid tot het volgen van een instructeursopleiding. In 2015 heeft Egbert de opleiding Coach 5 succesvol afgerond..

Zoek je een leuke en leerzame stageplek? Ook dat kan. Stal van Roekel is Aequor gecertificeerd. Tevens zijn wij in het bezit van het veiligheidscertificaat.
aequor

veiligheids certificaat